KPN Alleen Internet Only | Prijs Zonder TV KPN op jouw adres (2024)

KPN Internet only

Wil je een KPN internet Only abonnement zonder tv voor thuis? Dan is overstappen naar KPN Internet Only een handige tip! Het Alleen Internet van KPN abonnement biedt razendsnel internet aan voor een scherpe prijs. Maar Wat zijn de Kosten voor KPN Internet Only? Op deze pagina lees alles over KPN zonder tv. Actuele kosten KPN Internet

In 2023 heeft KPN de prijzen voor Internet Only aangepast. Alleen internet van KPN heb je nu alleen met 100 en 200 mb. 100 Mb internetten kost op dit moment 42,50. Tijdelijk ontvang je hier 6 maanden korting op en betaal je de eerste 6 maanden €21,25,-

KPN Alleen Internet Only | Prijs Zonder TV KPN op jouw adres (2)

Wil je liever Ziggo Internet Only? Of misschien toch Internet Only T-mobile? Start dan hier met Internet Only Vergelijken van alle internetproviders in Nederland.

Gratis Apple iPad bij overstappen dit weekend: 3-5-23 tot 5-3-23.

KPN Alleen Internet Only | Prijs Zonder TV KPN op jouw adres (3)

Alleen Internet Thuis KPN.COM

Niet iedereen heeft thuis een televisie pakket nodig. Dan is alleen internet een handige uitkomst. Op tweakers.net zie je terug dat KPN goede recensies heeft en is uitgeroepen tot beste Internetprovider van Nederland. Bekijk KPN zonder tv aanbiedingen

Mogelijkheden bij KPN Internet Only:

  • Internet Only DSL
  • kpn internet only glasvezel

KPN Alleen Internet Only | Prijs Zonder TV KPN op jouw adres (4)

KPN Internet zonder TV

Tegenwoordig kijken veel mensen online televisie met de smart tv. Het is daarom een slimme keuze als je alleen internet afsluit, dit bespaart je weer een aantal euro’s op je maandrekening. Wist je dat je regelmatig een gratis tv cadeau bij kpn krijgt bij overstappen?

Het KPN pakket zonder tv kun je hier bestellen. Wil je toch liever KPN met televisiepakket? Dan kun je kiezen voor KPN Alles in 1 of Internet en TV voor Thuis.

KPN Alleen Internet Only | Prijs Zonder TV KPN op jouw adres (5)

Wat is Internet Only?

De naam zegt het eigenlijk al. Internet Only. Een internet abonnement zonder televisie of bellen. Alleen internet. Een internet pakket met alleen internet is handig als geen tv hebt, of online tv kijkt. Er zijn ook steeds minder mensen die vast bellen en dan is zo’n internet only een slimme keuze.

Je kunt zowel kiezen voor kpn glasvezel* of dsl en er zijn verschillende pakketten bij KPN beschikbaar. De pakketten verschillen van prijs vanwege de internetsnelheid. Afhankelijk van jou behoefte kun je kiezen voor het pakket dat het best bij jouw situatie past. Uiteraard kies je bij KPN voor een sterke wifi verbinding of razendsnel internet via de coax kabel.

KPN Alleen Internet Only | Prijs Zonder TV KPN op jouw adres (6)

Waarom alleen Internet van KPN?

Alleen internet is voordelig dan een alles in 1 pakket. Met Internet only kun je extra geld besparen omdat je via de smart tv app televisie kunt kijken. Zo kun je NL Ziet kijken zonder tv kastje en heb je voor Netflix, Disney + en HBO ook geen tv pakket nodig. Handig toch zo’n Internet abonnement?

KPN Alleen Internet Only | Prijs Zonder TV KPN op jouw adres (7)

Kwaliteit van internetsnelheid Alleen internet KPN

Naast de prijs, is ook kwaliteit een belangrijke factor voor veel consumenten. Een goede internetverbinding is tegenwoordig geen overbodige luxe meer. Steeds meer mensen werken vanuit huis, soms met meerdere personen tegelijk. KPN Internet biedt een internetverbinding aan via de coax-kabel.

Zo werkt Internet

Deze kabel is deels glasvezel, wat inhoudt: snelheden tot wel 1Gb/s. Het Wifi modem van KPN krijg je gratis bij je pakket en deze schakelt automatisch naar beste frequentie voor het beste signaal. Ook verdeeld deze modem de wifi slim over het gehele huis. Overal een sterke verbinding.

KPN Alleen Internet Only | Prijs Zonder TV KPN op jouw adres (8)

Wat Kost Alleen Internet van KPN? (Internet Only)

De KPN internet only kosten zijn per pakket verschillend. KPN Heeft in januari 2023 haar Internet prijzen aangepast. Je kunt nu kiezen voor 100, 200 of 1Gb/s.

Kosten overzicht van KPN internet only pakketten:

  1. KPN Snel 42,- euro per maand (100 MB)
  2. KPN Supersnel 50 euro per maand (200MB)
  3. KPN Ultrasnel 52,50 euro per maand (1GB/s)

Internet only abonnementen

KPN heeft regelmatig aanbiedingen waarbij je als consument 6 maanden korting krijgt op je internet only abonnement. Naast deze korting krijg je soms ook een gratis Wifi Versterker. Altijd handig. Ook een leuke bijkomstigheid, je kunt bij KPN kiezen voor: KPN internet maandelijks opzegbaar. Je hebt dan alleen geen recht op korting of een cadeau.

volop extra voordelen bij KPN

Met bovenstaande korting is KPN alleen internet een slimme goedkope keuze. Zonder acties is KPN ietwat aan de duurdere kant maar daar krijg je wel goede kwaliteit voor terug. Wil je toch nog even bij andere providers rondneuzen? Begin dan met goedkoop internet vergelijken.

KPN Alleen Internet Only | Prijs Zonder TV KPN op jouw adres (9)

Combineer en Krijg Meer

Heb je KPN Mobiel? Dan krijg je extra klantvoordeel bij je KPN abonnement. Zo kun je profiteren van dubbele data en extra korting tot €7,50 per maand op je KPN Mobiel abonnement.

KPN Postcodecheck

Overstappen naar KPN? Maak dan gebruik van de KPN Glasvezel Postcodecheck. Je ziet direct wat er op jouw adres mogelijk is na het invullen van je postcode en huisnummer. Maximaal besparen door internet te vergelijken van KPN.

KPN Internet Only Abonnementen

Alleen internet is handig als je geen gebruik maakt van vast bellen en televisie. Dan kun je het beste een KPN abonnement afsluiten met alleen internet. Als KPN Klant kun je kiezen voor internet zonder tv.

KPN Alleen Internet Only | Prijs Zonder TV KPN op jouw adres (10)Alleen Internet KPN

Het Internet Only abonnement is aanzienlijk voordeliger omdat je niet de extra kosten hebt voor vast vast bellen en televisie. Tegenwoordig kun je gewoon via een internetverbinding tv kijken. Of als je geen tv kastje wilt, kun je alsnog KPN Online TV nemen, dat is de televisie app van KPN. Dan kijk je via het internet televisie, zoals op een laptop of via je mobiele telefoon.

KPN alleen internet en bellen zonder tv.

Kijk je geen televisie maar wil je wel gewoon vast kunnen bellen en internet gebruiken? Dat kan ook bij KPN. Voor 1 euro extra per maand krijg je namelijk een vaste aansluiting voor je telefoon. Alleen internet van KPN met bellen is dus een voordelige keuze. Je belt supergoedkoop naar mobiele en vaste nummers. Nieuwe klanten van kpn kunnen profiteren van de KPN weekenddeal

KPN Alleen Internet Only | Prijs Zonder TV KPN op jouw adres (11)

Alleen Internet van KPN en (glasvezel) tv

Heb je helemaal geen vaste telefoon nodig? Dan is er naast Internet Only van KPN ook Alleen Internet met Televisie. Het fijne als klant bij KPN is dat je zelf je internet pakket kunt samenstellen. Volledig op je eigen wensen internetten. Want waarom zou je diensten afnemen als je die niet gebruikt? Tijdens het bestelproces kun je aanvinken welke internetdiensten je wilt afsluiten. Wist je dat bij KPN Online tv kijken gratis was?

Wil je weten welke actieprijs er momenteel beschikbaar is? Bekijk dan de KPN Welkomstcadeau blog

Wist je dat KPN begonnen is met het aanbieden van Internet Only abonnementen? En dat je dus voordelig kunt internetten zonder televisie of bellen. Puur en Alleen internet.

KPN abonnement zonder tv

Voordelen Internet Only van KPN:

  • 6 Maanden lang 50% korting op alleen Internet
  • Beste Vaste Netwerk van Nederland
  • Stabiel, veilig en snel internet voor thuis
  • Perfecte Wifi vanwege SmartWifi

KPN Internet Afgeprijsd

Zo’n internet Only pakket van KPN kost gewoonweg minder, logisch want je hebt geen aanvullende pakketten. Kpn zonder tv is het laatste jaar flink afgeprijsd. Hierdoor wordt overstappen naar kpn leuker. Met name kiezen steeds meer mensen voor KPN omdat er in steeds meer steden glasvezel wordt aangelegd. Deze vorm van internet geeft een geheel nieuwe ervaring omdat je 10 keer sneller internet. Ook in het internet only pakket van kpn vind je de glasvezel optie terug.

Laag geprijsd

Met alleen internet van KPN profiteer je dus niet alleen van een lage prijs, maar ook van razendsnel internet. En als je later toch een tv pakket wilt, kun je die altijd aanvragen.

Het voordeel tegenwoordig is ook dat het aansluiten van internet steeds makkelijker gaat. Met kpn internet only b.v. krijg je alleen het modem thuisgestuurd met internet kabel en stekker. Je steekt de internet-kabel in het modem en stopt de stekker in het stopcontact, en voila! Je hebt internet.

Glasvezel optie bij internet Only

Als je voor het eerst glasvezel neemt dan kan het zijn dat er monteur langs moet komen om het glasvezel-kastje aan te komen sluiten. Vaak wordt dit gratis bij de levering van je internet only pakket meegeleverd. In sommige gevallen moet je een kleine bijdrage betalen. Het internet only pakket is tevens het meest voordelige pakket wat je kunt kiezen als je internet thuis wilt. Met onze kpn glasvezel check zie je of jouw postcode klaar is voor glasvezel.

De meeste internetabonnementen ga je aan voor 1 jaar. Met zo’n jaarabonnement krijg je regelmatig leuke kortingen of cadeau’s. Zo’n aanbieding is altijd leuk meegenomen.

Een van de grote voordelen van kpn internet only is dat je jouw internet-pakket ook maandelijks kunt opzeggen, bij deze optie is er echter geen welkomstcadeau beschikbaar.

KPN Welkomstcadeau

Zelfs met een kpn internet only abonnement van 1 jaar krijg je als nieuwe klant regelmatig een geweldig welkomstcadeau. Dit kan bestaan uit een gratis smart televisie of 6 maanden korting op je jaarabonnement. We zien ook soms terug dat er bij Weekenddeals iPad Tablets worden weggegeven als je klant wordt bij kpn.

Zo’n welkomstcadeau is natuurlijk mooi meegenomen maar houdt dan wel in dat je geen extra kortingen krijgt. Deze aanbiedingen van kpn zijn tijdelijk. Dus zie je een leuke aanbieding die je wilt, onderneem dan direct actie.

Samenvatting:

  • Alleen internet van kpn is dus voordelig omdat je niet de kosten hebt van televisie.
  • Je krijgt als nieuwe klant een leuk welkomstcadeau
  • Je hebt de mogelijkheid tot goedkoop glasvezel van kpn
  • Kpn internet heeft de optie tot maandelijks opzeggen
  • Kpn Alleen internet is makkelijk te installeren.

Nu je meer informatie hebt over de verschillende mogelijkheden bij zo’n internet only pakket, kun je vandaag nog overstappen naar kpn internet only zodat je het meeste uit jouw internet-ervaring haalt. Bekijk direct de actuele aanbiedingen op kpn.com

Kan ik overstappen naar KPN Internet Only?

Overstappen naar KPN kan in principe altijd. Je kan gebruik maken van de overstapservice van coin of ervoor kiezen om zelf op te zeggen. Wanneer je zelf opzegt kan KPN internet Only binnen 3 tot 5 werkdagen worden aangesloten. Als je nog in je contract zit kun je de datum aangeven waarop je het nieuwe KPN abonnement wilt laten ingaan. Als je gaat verhuizen moet je altijd zelf je abonnement opzeggen. Wel zo handig, omdat je dan tijdelijk internet abonnement op zowel je oude als nieuwe adres kan hebben en je daardoor geen dag zonder internet zit. Overstappen naar KPN internet only

KPN Alleen Internet Only | Prijs Zonder TV KPN op jouw adres (12)

Overstapservice
Gebruik maken van de overstapservice is makkelijk en zonder gedoe. KPN zegt jouw abonnement op en je hoeft daarna zelf niks meer te doen. Hierdoor kun je snel overstappen naar KPN Internet Only. De overstapservice kun je gebruiken als de overstap-datum minimaal 1 maand en max 3 maanden in de toekomst ligt. Dit heeft te maken met de wettelijke opzegtermijn bij je huidige provider. Ga je verhuizen dan dien je zelf op te zeggen.

Je hoeft alleen te betalen voor het internet zonder tv en of vast bellen. En wil je alsnog tv-kijken dan zijn er nog andere mogelijkheden. Elke KPN-klant kan later alsnog kiezen voor de app KPN TV. Hiervoor moet je wel een tv-abonnement (€10 per maand) afsluiten.

KPN Video

Overstappenvanprovider.nl dát loont.

Wij zijn een 100% onafhankelijke vergelijk-website. Wij selecteren voor jou de beste providers. In éen oogopslag zie je de beste deals. Met de postcodecheck kun je zien welk internet beschikbaar is. Zo kun je Glasvezel vergelijken of start direct met Internet vergelijken

Met klantvoordeel ontvang je zelfs nog extra voordeel op zowel je internet als mobiel-abonnement. Gewoon omdat je al klant bent. Op onze Internet met cadeau pagina zie je alle actuele acties van alle internetaanbieders. Wil je na het lezen van dit artikel liever van alle providers Internet Only Vergelijken?

Wil je meer weten over KPN Internet abonnementen bekijk dan het nieuwsbericht internet op nu.nl

Please follow and like us:

KPN Alleen Internet Only | Prijs Zonder TV KPN op jouw adres (13)

Heeft deze pagina je geholpen?

JaNee

KPN Alleen Internet Only | Prijs Zonder TV KPN op jouw adres (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Dong Thiel

Last Updated:

Views: 6405

Rating: 4.9 / 5 (59 voted)

Reviews: 90% of readers found this page helpful

Author information

Name: Dong Thiel

Birthday: 2001-07-14

Address: 2865 Kasha Unions, West Corrinne, AK 05708-1071

Phone: +3512198379449

Job: Design Planner

Hobby: Graffiti, Foreign language learning, Gambling, Metalworking, Rowing, Sculling, Sewing

Introduction: My name is Dong Thiel, I am a brainy, happy, tasty, lively, splendid, talented, cooperative person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.